Byggsatser till hus eller villa

Vi på Arvika Modul & Bygg bygger inte bara hus, utan vi förverkligar drömmar också. Alla hus som tillverkas av oss är unika och byggda efter era önskemål.

Alla drömmer om att bygga sitt eget hus, villa eller garage – men detta kostar oftast för mycket eller tar för lång tid. Det är därför vi på Arvika Modul & Bygg designar och tillverkar byggsatser för att hålla nere priset och även tiden som krävs för att tillverka ert drömhus.

Byggsatser till hus är något som börjar bli mer vanligt i Sverige då byggsatser är betydligt billigare och även lättare att tillverka än att bygga ett traditionellt hus av dyrt virke.

När du väljer att bygga ett hus från en byggsats så behöver du inte tänka på att transportera ytterligare virke eller material bara för att göra klart ditt hus – med en byggsats får du allt du behöver tillsammans med tydliga instruktioner på hur huset ska byggas.

Byggsatser till hus ritning

Vad ingår i en byggsats till hus?

Byggsats hus montering

Det som ingår i en byggsats till hus är det som du behöver för att bygga klart det projekt som du anlitat oss på Arvika att designa och bygga.

Det enda du behöver tänka på är att göra klart tomten som huset ska stå på.

Detta ingår i en byggsats till hus:

Är byggsatser av sämre kvalitet än traditionella hus?

Det är ganska vanligt att tro att en byggsats är av sämre kvalitet än ett traditionellt hus då det är relativt nytt att i Sverige beställa byggsatser.

Byggsatser hus måste uppfylla exakt samma krav som traditionella hus och här i Sverige krävs det ännu högre standard då vi har ett kallare klimat.

Våra byggsatser håller hög kvalitet och kommer hålla lika länge som ett traditionellt hus så länge du sköter om det.

Varför är byggsats hus billigare?

Byggsats hus färdigmonterat

Folk associerar oftast byggsatser som något billigt som inte kommer hålla, men detta stämmer inte.

Anledningen till att byggsatser är billigare än traditionella hus är för att de produceras på ett mer effektivt sätt och kräver inte heller en massa arbetskraft.

Att anlita en byggfirma kostar en massa pengar och tar lång tid – så om du vill hålla nere kostnaden och även skynda på processen så bör du överväga att skaffa en byggsats.

Du behöver inte frakta en massa virke flera gånger om, utan du behöver endast frakta en byggsats som kommer komplett och kan monteras på en gång.

Varför är byggsatser billigare?

Om Oss

Vi etablerades 2004 har sina lokaler i Jössefors (Arvika) där vi tillverkar kvalitétsbyggsatser eller helhetslösningar efter kundens önskemål.

Kontakta Oss
Erik Sundlings v. 2,
671 60 ARVIKA Frögatan 2 (mitt emot Plantagen) Karlstad.

UC GULD indikerar att ARVIKA MODUL & BYGG AB är en trygg och solid partner att göra affärer med.

Copyright © 2023 All rights reserved.